Telefontid för bokning av pensionat och dagisplats, måndag-torsdag 09.00-12.00.

I en drömvärld skulle hunden få vara med dig dygnet runt, året runt. Men så ser ju inte verkligheten ut och det kan faktiskt vara bra för hundar att få tillbringa tid i en annan miljö. Ni kanske åker iväg på en weekendresa, besöker svärmor som är allergisk, eller bara vill göra något som hunden inte tycker om att göra.

Precis då kommer vi in i bilden! Vårt hundpensionat i Helsingborg ser till att din vovve får både lugn och ro, aktivering, stimulans och härligt umgänge med andra hundar – så att du kan göra det du behöver göra.

Vi erbjuder hundpensionat i Helsingborg under dagar, kvällar, helger, nätter och även under lite längre, sammanhängande perioder. Hör gärna av dig om du har behov av hundvakt och vill ha en tydlig och enkelt prisbild för just ditt behov, info@hunddagishelsingborg.se

Priser: 
Vardag 375:- / dag | Helg 425:- / dag | Afton- eller helgdagar 750:- / dag 

Avbokning ska ske senast 7 dagar före vistelse, annars debiterar vi hela priset på hela vistelsen.

Högsäsong vecka 28-31  samt höst-, jul- och sportlov: 400:-/vardag 450:-/helg

Å du, låt oss fixa klorna på din hund när vi ändå tar hand om den. Kostar 80:- och du bokar enkelt kloklippning genom att slå oss en signal eller skicka oss ett mejl.

Under 2020 utökade vi och  invigde vårt nyrenoverade hundpensionat på gården,– lugna och ljusa lokaler som ger din hund precis den vistelse hos oss som den förtjänar.