Pilshults Hunddagis & Hundpensionat öppnade under 2019 och har snabbt blivit en populär anläggning för fyrbenta familjemedlemmar som behöver aktiveras medans matte eller husse pysslar med annat. Efterfrågan är stor och under sommaren 2020 utökade vi lokalerna och  invigde ännu en byggnad för våra pensionatshundar. 

Vår verksamhet hittar du på Pilshults Gård, Mariastaden i Helsingborg. Här finns allt som behövs för att ge hundarna en meningsfull vardag – väl tilltagna boxar i ett nyrenoverat stall, enorma grönytor för lek och aktivering samt skog och grusvägar för meningsfulla promenader. Du tar dig enkelt hit med bil eller buss. En oas för hundarna. En härlig arbetsmiljö för oss som jobbar här.

Vår verksamhet har tydliga värderingar som andas Trygghet | Närhet | Kunskap | Kvalitet

Självklart är hela vår verksamhet godkänd av Länsstyrelsen och vi som tar hand om din hund har korrekta utbildningar i bagaget.

 

Hunddagis och hundpensionat i Helsingborg
Caroline Petersson, grundare av Pilshults Gård Hunddagis, Helsingborg

 

Mattis Rasmussen, delägare av Pilshults Gård Hunddagis, Helsingborg

Rekommenderar varmt Pilshults Gård Hunddagis/pensionat! Vi har lämnat vår hund både på ”drop in” (några timmar dagtid) och på pensionatet. Hundskötarna gör ett toppenjobb som ger hundarna ”Tender, Loving, Care / Katja Brorson Åsberg

Vi har haft våra två hundar hos er i tre dygn. När vi kommit till ro hemma efter att vi hämtat dem var dem väldigt trötta och nöjda. Vi har haft andra dagis innan och då har de varit lite oroliga och ängsliga när vi fått hem dem men hos er är det TVÄRTOM 🥰❤️ så nöjda hundar och deras energi visar oss att de haft det så underbart bra hos Er🐶❤️🐶❤️ tack för uppdateringar och bilder och tack för en underbar vistelse för Trubbel & Udda! Vi ses snart igen ❤️👌🏻 /Amanda Besnik

Underbar miljö, stor rastgård, rent och fräscht i boxarna och superbra personal! /Malin Gidlöf